Besplatni broj: 0800 35 45

UNDO Nutrishine

UNDO Nutrishine

Osigurajte si snažniju i sjajniju kosu te 2x čvršće nokte. Vratite si sjaj s revolucionarnim oblikom prirodnog topivog keratina i cinka!
  • Potiče rast kose i smanjuje njeno ispadanje
  • Stvara snažniju strukturu kose i daje joj sjaj
  • Nokti su snažniji i zdraviji
  • Djeluje na sve tipove kose

Dodatak prehrani

Pakiranje: 20 kapsula

Dostupnost: U prodaji

149,40 kn

112,80 kn

Opcije plaćanja:

Da li je vaša kosa izgubila sjaj, a vrhovi su sve više ispucani?

  • Da li je vaša kosa suha i bez sjaja?
  • Koristite mnogo agresivnih preparata za kosu?

Ako želimo bujnu, snažnu i sjajnu kosu, nije dovoljno da brinemo za nju samo izvana – kosu treba nahraniti i iznutra – to znači da treba započeti od samog korijena kose i omogućiti joj potrebne graditelje. Za razliku od kože, u kojoj prevladava bjelančevina kolagen tipa I, kosa i nokti građeni su prije svega iz keratina. I kao što kožu možemo nahraniti iznutra, možemo i kosu, samo moramo biti pažljivi kako bi odabrali pravi oblik keratina: iz razloga što naše tijelo ne sadrži potrebne enzime za probavu keratina, moramo koristiti topivi keratin.

Undo
Undo

Kako djeluje?

UNDO Nutrishine sadrži jedinstven, prirodan i patentiran sastojak Cynatine®HNS s keratinom, prerađenim posebnim postupku koji je topiv u vodi i naše tijelo ga može upotrijebiti.

Kosa s oštećenom strukturom puno prije može ispucati. Zato moramo ojačati njezinu strukturu i jedini način da to učinimo je da je njegujemo iznutra.

Keratin je bjelančevina koja daje strukturu, čvrstoću i elastičnost kosi, noktima i gornjem sloju kože, istovremeno im zbog nepropusnosti omogućuje zaštitu.

Keratin u svojem osnovnom obliku nije topiv u vodi i zato ga neprerađenog naše tijelo ne može apsorbirati i iskoristiti kao graditelja za regeneraciju kose, noktiju i kože.

Proizvodu je dodan i cink, esencijalni mineral koji brine za pravilnu i redovitu obnovu stanica te tako pomaže očuvati zdravlje kose, noktiju, pa čak i kože.*Dodaci prehrani su učinkovitiji ako se uzimaju 3 mjeseca, ali za maksimalne rezultate poželjna je uporaba od 6 mjeseci. Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici..
 

Formula ljepote kojoj možete vjerovati

 

100%
prirodno

Svi sastojci su iz potpuno prirodnih izvora.

 

Dokazano
djelovanje

Kompleks Cynatine®HNS dokazano regenerira strukturu kose, noktiju i kože.

 

Visoka biološka
raspoloživost

Osigurana visoka apsorpcija i veća iskoristivost sastojaka zbog male molekulske mase.

 

Prirodni topivi
keratin

UNDO Nutrishine sadrži svjetsku inovaciju: keratin koji je topiv u vodi, zbog čega ga naše tijelo upotrijebi, a ne izlučuje ga.

</div

UNDO Nutrishine

Pakiranje: 20 kapsula

Dostupnost: U prodaji

149,40 kn

112,80 kn

Opcije plaćanja:

Sastojci

prirodni bioaktivni topivi keratin 400 mg, cinkov glukonat ( od toga cink 7,25 - 72,5 % PDU*), sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat, kapsule: hidroksiporpil metilceluloza, boja: titanov dioksid, rumeni železov oksid.
Preporučena dnevna doza je 1 kapsula s 2 dl vode.
Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak ovog proizvoda, molimo da se prije konzumacije posavjetujete sa svojim liječnikom. Proizvod ne preporučujemo trudnicama i dojiljama.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Preporučujemo vam raznoliku i uravnoteženu prehranu te zdrav način života.
Čuvajte dalje od dosega djece! Čuvati u tamnom i suhom prostoru na temperaturi do 25 °C.
20 kapsula
Undo
UNDO Nutrishine