Dostava u roku 1-3 radnih dana.

Besplatna Dostava za narudžbe iznad 200 kuna.

100% garancija na zadovoljstvo.

Podrška: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 01 353 5434

O nama

U Sensilabu vjerujemo da svatko zaslužuje zdrav, lijep i mladolik izgled te naravno samopouzdanje. S našim proizvodima koji su sastavljeni od vrhunskih, znanstveno dokazanih  i učinkovitih sastojaka, vaša će koža biti čvrsta i elastična, nokti jaki i zaštićeni, kosa snažna i sjajna.

Potpuna, klinični dokazana 360° učinkovitost protiv znakova starenja i stresa.

Svjesni smo da uspješna borba protiv starenja i njegovih posljedica započinje iznutra, ali potrebna joj je pomoć i izvana:

Zato smo razvili UNDO liniju koja donosi najbolje sastojke sa znanstveno dokazanim učincima protiv starenja, trenutne rezultate i mladolik izgled. Naši znanstvenici su razvili vrhunsku kremu s medicinskim sastavom i upotpunjene dodatke prehrane, koji zajedno predstavljaju najbolje »anti-age« proizvode  na tržištu.

Sve proizvode smo razvijali nekoliko godina, pratili novitete i tražili najkvalitetnije prirodne sastojke kako bi vam ponudili najsnažnije oružje za učinkovitu borbu protiv starenja te regeneraciju kože, kose i noktiju. Naše proizvode možete koristiti posebno, a za bolji sinergijski učinak i cjelovito rješenje na svim razinama, savjetujemo istovremenu upotrebu kompletne linije.

UNDO ujedinjuje najbolje iz znanosti i prirode. S UNDO-om ćete dobiti sve što vam treba za potpunu ljepotu. Jednako iznutra i izvana. Ljepota koju zaslužujete, znanstveno dokazano.

Svi UNDO proizvodi su klinički testirani kako bi vam osigurali sigurno i učinkovito djelovanje.

Mislimo zdravo od 1933.