Dostava u roku 1-3 radnih dana.

Besplatna Dostava za narudžbe iznad 200 kuna.

100% garancija na zadovoljstvo.

Podrška: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 01 353 5434

Blog

Joj, usnice mi se stanjuju, što da učinim?

Razlog za tanke usne  je nedostatak kolagena u koži. S ulaskom u 30-te usnice se počinju smanjivati. Nažalost, to je prekretnica kada se određene stvari u tijelu počinju mjenjati. Neki dijelovi tijela koje želimo da ostanu puni kao što su usne se počinju stanjivati, dok drugi koji bi se trebali smanjivati se rašire. Što možemo učiniti?

Kolagen održava kožu elastičnom.

Kolagen je prirodna bjelančevina koja pomaže održati kožu elastičnom i jača ju dajući joj volumen. Kada postajemo stariji, stupanj do koje tijelo proizvodi taj vitalni protein polako se smanjuje. Nakon 25-te vlastita proizvodnja kolagena usporava – do dobi od 45 godina može pasti i do 30%.

Tanke usne također mogu biti posljedica umora mišića tijekom godina. Drugi faktori koji smanjuju proizvodnju kolagena uključuju dehidraciju, previše izlaganja suncu i ekstremnim vremenskim uvjetima, te pušenje.

Vođenje zdravog i aktivnog načina života i održavanje usnica temeljito hidratiziranima najbolji je način da ih zadržite mladenačkima i usporite njihovo stanjivanje.

Veličina i oblik usana genetski su određeni, ali sve usne se s vremenom stanje.

"Veličina i oblik usana genetski su određeni, ali sve usne se s vremenom stanje", objasnila je dermatologica dr. Jessica Wu.

Zabluda je da stanjivanje usana je nešto što se događa samo pušačima.

Prema Wuweijevim uvjeravanjima, to je jedna od najtežih pretpostavki o stanjivanju usana i pojavi tankih linija oko usana, da se događa samo pušačima. "Takve se linije mogu pojaviti, čak i ako nikada ne pušimo, već zato što npr. grizemo naše usne ili pijemo sa slamkom." Ako pijemo sa slamkom, te se linije mogu pojaviti kao kolagen u usnama koji se brže raspada, čineći usne manjim i naboranima. "

Još jedan krivac? To vjerojatno već znate: dehidracija zbog previše kofeina i jednostavno zato što ne pijemo dovoljno vode.

Rješenje

Kako bi dodatno zagladili kožu iznutra i usporili znakove starenja, trebali bismo unositi kolagenske napitke kao što je UNDO Collagen Drink. UNDO Collagen Drink je vrhunski prirodni morski kolagen koji sadrži vitamin C te osigurava ubrzano stvaranje kolagena u tijelu.

 

UNDO Collagen Drink

Vrhunski hidrolizirani morski kolagen tipa I koji će ojačati vaše nokte, uljepšati kosu i dati koži novi sjaj.

Snižena cijena: 191,90 kn

Puna cijena: 239,90 kn

× Zatvori

 

 

 

 

Natrag na blog